support


Support en Security

Naast productontwikkeling en innovatie is support / service ons belangrijkste speerpunt.

Wil je weten hoe je aan de slag kunt gaan of heb je een heel andere vraag? Neem gerust contact met ons op.
Ons uitstekend opgeleide team staat voor je klaar.

De bruutt helpdesk is bereikbaar via de volgende kanalen:
Support op werkdagen tussen 9:00 en 23:00.

Verkoop en administratie: kantoor@bruutt.nl
Support: support@bruutt.nl


-Gratis Support
-Nederlandstalig (en Engelstalig als dat van toepassing is)
-Voor elke gebruiker
-Over alle onderwerpen
-Bereikbaar door één keer te klikken op de [support] knop in de applicatie
-U kiest zelf of u ondersteuning per e-mail of via de online chat.

Bruutt support kan alleen gebruikt worden voor het onderwerpen met betrekking tot de applicatie en gaat niet over administratieve of fiscale adviezen. Voor administratieve of fiscale adviezen mag de klant zich wenden tot een persoonlijke adviseur.

Gegarandeerde tijden voor foutafhandeling

Afhankelijk van de prioriteit geeft Bruutt garanties wat betreft de tijd waar binnen de klant reactie ontvangt op het melden van een fout en de tijd waarbinnen de fout is opgelost.

In de reactie zal Bruutt aangegeven op welke prioriteit een fout is geschat.


Prioteit     Reactietijd                                             Oplossingstijd
Hoog        Binnen één werkdag een reactie     95% binnen twee werkdagen
Middel     Binnen één werkdag een reactie     90% binnen vijf werkdagen
Laag        Binnen één werkdag een reactie     90% binnen 10 werkdagen

 
Monitoring

De performance en de werking van de applicatie wordt 24 uur per dag en 7 dagen per week bewaakt. Indien er problemen zijn met de omgeving zorgt een geautomatiseerd proces voor signalering per SMS en per e-mail aan Bruutt.

Beveiliging:
Iedere 24 uur back-up en Mcafee Secure Seal
 
Tegenwoordig gaat heel veel door  ‘de cloud’, zo ook ondernemen. Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk dat uw gegevens altijd compleet veilig zijn. Bruutt probeert dit voor u te bewerkstelligen. Bruutt biedt u bevoegde toegang en uw administratie is bovendien altijd beveiligd en beschermd, zodat diefstal, hardware en software problemen worden voorkomen. Om de 24 uur wordt er een volledige back-up gemaakt, en deze wordt door meerdere locaties in Nederland verplaatst. Bovendien wordt er om de 10 minuten een tussentijdse Backup gemaakt.
 
Inloggen en werken in een beveiligde omgeving
 
Een van de beveiligingen die Bruutt aanbiedt is dat inloggen alleen kan gebeuren binnen een beveiligde omgeving. Dit wordt ook wel een HTTPS beveiliging genoemd. Dit soort beveiliging wordt door de hele wereld gebruikt, bij banken, overheden enzovoorts. Voor het versleutelen van de gegevens maken we gebruik van SSL(Secure Socket Layer). Dit is internationaal gezien de standaard gebruikte methode voor beveiligde gegevensuitwisseling. Met de SSL weet u zeker dat alle gegevens die u bij het transport van PC naar server en andersom, nooit ingezien worden door buitenstaanders. Ook andere standaard firewalls en beveiligingsmaatregelen zorgen ervoor dat uw gegevens altijd beveiligd zijn.
 
U beschikt altijd over een unieke gebruikersnaam en wachtwoord. Dit hoort bij de standaardbeveiliging. Als u nog meer veiligheid wilt kunt u de beveiliging uitbreiden. Bruutt kan u dan bijvoorbeeld elke keer als u inlogt een activatiecode toesturen, die u moet invullen als u inlogt.
 
Geheimhoudingsplicht van de medewerkers
 
Bruutt zorgt ervoor dat er goed om wordt gegaan met uw gegevens. Dit proberen we te bereiken door bijvoorbeeld een geheimhoudingsplicht te geven aan al de werknemers.
 
Iedere 24 uur een veiligheidscheck
 
Bruutt neemt de beveiliging van uw producten natuurlijk heel erg serieus. De online producten wordt elke dag goed doorgelicht door Mcafee. Dat wil zeggen dat er elke dag op alle mogelijke nieuwe hackmethodes een scan wordt uitgevoerd die de veiligheid moet garanderen.
 
Maximale uptime-garantie
 
Bruutt kan u een uptime-garantie geven van 99,9%! Dit komtdoordat onze  netwerk-, -stroom- en koelvoorzieningen van onze servers meervoudig zijn uitgevoerd. Onze datacenters zijn ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 27001 (informatiebeveiliging) gecertificeerd.

Complete applicatie. Nieuwe apps voor een veilige terugkeer naar de werkplek
- Marcel Lewis

Super geweldig software, wij kunnen ons hele bedrijf ermee runnen
- Bert

Wij zijn van 8 verschillende applicatie over gegaan naar 1. Hierdoor is alles duidelijker en inzichtelijk
- Fred Jansen

Lorem ipsum dolor sit detudzdae amet, rcquisc adipiscing elit. Aenean amet socada commodo sit.
- angela whatson