Over ons

De wereld verandert, de technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Bruutt gelooft sterk in de kracht van innovatie, dat technologie écht een positieve verandering in het bedrijfsproces kan brengen.

Door onze kennis en expertise zijn wij in staat de technologische ontwikkelingen te vertalen naar praktische toepassingen

Vanuit deze gedachte en visie is bruutt ontstaan en in 2019 opgericht. Bruutt, een jonge en snelgroeiende organisatie met een visie. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken op het gebied van softwareontwikkeling hebben wij deze visie kunnen verwezenlijken en presenteren wij het product Bruutt: het complete office pakket.

Bruutt is bijzonder succesvol
 
Bruutt is de nieuwe standaard op het gebied van design, eenvoud en intelligentie voor bedrijfssoftware.

Ons team
Bruutt beschikt over een hecht team van ervaren ICT-professionals en projectmanagers die volledig toegewijd zijn aan het voorzien in alle behoeften. Wij excellereren in service en ondersteuning, door vaak net dat stapje extra te zetten.


We staan altijd voor je klaar

Bruutt is de meest eenvoudige en slimme online oplossing voor CRM, Sales, Project Management & Facturatie Ervaar vandaag nog het gemak van Bruutt en laat uw overtuigen!.

Complete applicatie. Nieuwe apps voor een veilige terugkeer naar de werkplek
- Marcel Lewis

Super geweldig software, wij kunnen ons hele bedrijf ermee runnen
- Bert

Wij zijn van 8 verschillende applicatie over gegaan naar 1. Hierdoor is alles duidelijker en inzichtelijk
- Fred Jansen

Lorem ipsum dolor sit detudzdae amet, rcquisc adipiscing elit. Aenean amet socada commodo sit.
- angela whatson