koppeling


Gemakkelijk te integreren met andere systemen voor een efficiëntere werkwijze

Met de Bruutt CRM applicatie is het een wassen neus om contacten, je geschiedenis, taken verkoopkansen, documenten, tickets en werkbonnen te verzamelen, of beter; alles wat nodig is voor je dagelijkse werk. Bruutt heeft prachtige integraties die passen bij andere systemen. Op die manier doe je geen dubbel werk en werk je dus al snel efficiënter. Met alle gegevens bij de hand heb je snel een totaalbeeld en overzicht van de klanten, prijzen en projecten en worden ook de statistieken overzichtelijk gebundeld. Het dashboard zorgt daarbij steeds voor overzicht.

De populaire applicatie Marktplaats is één van de vele applicaties die je kunt gebruiken. Je kunt al je favoriete tools integreren waardoor je makkelijker aan de slag kunt gaan. Zo hou je alle tools op één plaats. Het koppelen van Bruutt met Marktplaats maakt de workflow veel eenvoudiger. Hierdoor bespaar je aanzienlijk veel tijd, en dus uiteindelijk ook veel geld.

Het aanbod aan applicaties dat je kunt koppelen aan Bruutt is vrij uitgebreid. Het aanbod blijft steeds maar groeien naarmate de er nieuwe ontwikkelingen op de markt komen. Op de website tref je meer informatie over het aanbod aan applicaties die je kunt koppelen aan Bruutt. Je kunt samenwerkende applicaties heel makkelijk vinden door het gebruiken van handige zoek- en filterfuncties. Hiermee kan je op basis van bepaalde filters de gegevens categoriseren. Tenslotte ben je verzekerd van een optimale beveiliging. Dankzij de verbeterde beveiliging van Bruutt hoef je je niet druk te maken om je veiligheid.


ONLINE ONDERNEMEN EEN NIEUWE KIJK OP UW BUSINESS

Ook alle voordelen van het product van Bruutt ontdekken? Registreer je dan gratis en ontdek zelf de voordelen van het op maat te maken CRM systeem en van die van BRUUTT. Geheid dat ook jij onder de indruk raakt van alles wat dit systeem te bieden heeft. .

Complete applicatie. Nieuwe apps voor een veilige terugkeer naar de werkplek
- Marcel Lewis

Super geweldig software, wij kunnen ons hele bedrijf ermee runnen
- Bert

Wij zijn van 8 verschillende applicatie over gegaan naar 1. Hierdoor is alles duidelijker en inzichtelijk
- Fred Jansen

Lorem ipsum dolor sit detudzdae amet, rcquisc adipiscing elit. Aenean amet socada commodo sit.
- angela whatson