WORK SMARTER EN

asd

 • Eén plaats voor al je contacten.

  Elke ondernemer zegt dat de klant koning is, maar met Bruutt plaats u uw klant ook echt in het centrum van uw onderneming. De CRM module is de basis van onze bedrijfssoftware en de kern van Bruutt CRM wordt gevormd door het klantdossier.

 • Maak professionele offertes en verkoop meer.

  Maak professionele offertes, laat ze online ondertekenen, en volg elke verkoopkans op.

 • Het registreren van taken

  Met Bruutt kan je hele projecten opstellen, uitwerken en vervolgens ook uitvoeren. Daarnaast kan je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het desbetreffend project.

ZAKELIJKE RELATIES - DE SLEUTEL TOT GROEI

Elke ondernemer weet het; zakelijke relaties zijn de sleutel tot groei. Het is dus zaak een goede relatie met die band op te bouwen. Wil je dat, dan is het een must om een goed totaalbeeld van de klant te hebben. Het overzichtelijke dashboard van het CRM systeem van Bruutt maakt het mogelijk om binnen een druk op de knop een overzicht van de klant in beeld te hebben. Dit maakt dat je handig in kunt spelen op ontwikkelingen binnen de organisatie van je zakelijke relatie. Je ziet binnen het CRM meteen de contactgeschiedenis en de sales opvolging die noodzakelijk is. Voor CRM van Bruutt maakt het geen verschil of het een relatie betreft uit het vastgoed wereldje, uit gas, water, licht en energie, consultancy of zakelijke dienstverlening of een klant uit de verkoop of groothandel.

profile image
Maak contact met uw klanten, waar ze zich ook bevinden

Waarom Bruutt CRM

Wij zijn van mening dat elke ondernemer het recht heeft om gebruik te maken van een krachtig en betrouwbaar CRM. Dit om de verschillende bedrijfsprocessen van de onderneming efficiënter te maken. Dit bevordert niet alleen de relatie met de klanten, maar ook de klantenacquisitie en dus ook de winst gaat er aanzienlijk op vooruit.


In een wereld in beweging is alles mogelijk. We helpen ondernemingen om in die context een competitief voordeel te ontwikkelen.

Schakel in een digitale business

Het geroemde systeem van Bruutt wordt geroemd, ook al vanwege het feit dat je het zelf kunt beheren. Daarom past het altijd binnen de dagelijkse werkzaamheden. Daardoor heb je steeds de vrijheid om gebruikers te beheren, eventueel velden toe te voegen en te verwijderen en stuur je bevoegdheden. Ook kun je gemakkelijk wijzigingen doorvoeren. Dit en nog veel meer krijg je als je kiest voor de Bruutt CRM applicatie.


Krachtig en veelzijdig

Werken met het CRM systeem van Bruutt maakt dat je meer kunt doen tijdens de dag. Je werkt efficiënter waardoor jij je tijd dubbel kunt gebruiken. Dat maakt je sterk. Sterker als ooit tevoren. Het maakt een sterke indruk dat je steeds volledig overzicht - op een plek binnen het CRM- hebt van de klant en steeds een beroep kunt doen op een compleet klantbeeld. Je voegt met een een klik een nieuwe klant toe en bewaart de belangrijke klantgesprekken. Dat maakt je in alles sterker, zeker wat betreft de kennis van je zakelijke relatie. En daar scoor je mee.

asd

 • Relatiegeschiedenis in één oogopslag
 • Wissel documenten en bestanden uit
 • Tickets maken, verzenden en bijwerken
 • Evaluaties en questionnaires
 • Digitaal archief

CRM with a Personality

Bruutt famous system is praised, also for the fact that you can manage it yourself. That's why it always fits in with your daily work. As a result, you always have the freedom to manage users, add and delete fields, if necessary, and control your permissions. Also, you can easily make changes. This and much more you get when you choose the Bruutt CRM application. However, it's best to test it yourself for free first. Because that's the possibility Bruutt offers you.

girl-operator

We are always here for you

If you have any questions, you can always send them to support@bruutt.nl. We try to answer your question within 1 working day.

Bruutt helps small & medium businesses scale faster and engage customers much better. If you’re looking for an easy-to-use, ready-to-use CRM system

Complete applicatie. Nieuwe apps voor een veilige terugkeer naar de werkplek
- Marcel Lewis

Super geweldig software, wij kunnen ons hele bedrijf ermee runnen
- Bert

Wij zijn van 8 verschillende applicatie over gegaan naar 1. Hierdoor is alles duidelijker en inzichtelijk
- Fred Jansen

Lorem ipsum dolor sit detudzdae amet, rcquisc adipiscing elit. Aenean amet socada commodo sit.
- angela whatson